Plastiikkakirurgia Fin-Est Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa plastiikkakirurgiaa ja bariatrisia palveluita. Erikoisalaamme kuuluu mm. rintojen suurennus eli silikonirinnat, rintojen kohotus, rasvaimu, vatsan muotoilu, kasvojenkohotus eli facelift, nenäleikkaus sekä lihavuusleikkaukset, kuten mahalaukun ohitusleikkaus.  

Uskomme, että kokonaisvaltainen hoito ja myös henkisen puolen huomioiminen on tie pysyvästi parempaan elämänlaatuun. Siksi haluamme olla tukenasi muutoksen jokaisessa askeleessa. Meiltä saat neuvoja, tukea ja ohjausta matkalla kohti unelmaasi ja uuteen minäkuvaasi. Meillä asiakkaasta huolehditaan ja välitetään myös toimenpiteen jälkeen.

Monet asiakkaat haluavat näyttää yhtä nuorilta kuin tuntevat olevansa. Maanvetovoima, ikääntyminen, raskaudet ja imetys muuttavat kehoa ja ulkonäköä. Ongelmana voivat olla myös ei-toivotut periytyneet piirteet tai onnettomuuksien tuomat muutokset. Kaikilla on kuitenkin sama tavoite - Näyttää hyvältä ja voida hyvin!

Plastiikkakirurgia Fin-Est kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitusluokkaan, johon kuuluu vain n. 2,6 % suomalaisista yrityksistä. Luottoluokitus kertoo laadukkaasta työstä sekä luotettavuudesta.

Plastiikkakirurgia Fin-Est kuuluu Suomen kauppalehden Menestyjä-yrityksiin vuonna 2014. Yritys oli myös vuoden 2013 Menestyjä-yritys. Listauksen perusteena toimii yrityksen vuoden 2012 sekä vuoden 2013 tilinpäätös. Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Menestyjä-yritys kuuluu arvostettuun joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Yhteistä kaikille Menestyjille on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.

Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon info@plastiikkakirurgiafinest.fi tai 044-5396453.